COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!

Nu puține sunt artele pe care mintea le asociază imediat cu feminitatea. Brodatul, cusutul, croșetatul, frământatul aluatului, desenatul, pictatul, dansatul sunt obiceiuri care, alături de hrana naturală și aerul curat, au ținut decenii la rând femeile sănătoase fizic și emoțional.

Dintre toate astea, pentru noi prelucrarea lutului cu mâinile goale e cel mai senzual și terapeutic meșteșug. Ca ființe umane suntem direct conectați cu pământul și lucrul cu el, în orice formă, ne influențeză starea emoțională și implicit pe cea fizică. Prin prelucrarea manual a lutului nu stabilim doar o conexiune energetică cu acesta, ci și o circulație corectă și continuă a limfei la nivelul brațelor și pieptului, circulație care, prin prisma modului de viață actual, nu se mai realizează corect, ducând la blocaje și afecțiuni.

De ce ghivece pentru plante? Pentru că efectul pe care îl are îngrijirea plantelor asupra sănătății noastre emoționale a fost dovedit de mult timp. Îngrijind și iubind cu răbdare o plantă învățăm răbdarea și iubirea față de noi însele.

Și pentru că ritualurile sunt potențate de lumina bândă a lumânărilor, am dat o dublă utilitate ghivecelor din lut, creând lumânări nontoxice cu ceară de soia.

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×