COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!

Vorbim tot mai mult de importanța unei alimentații sănătoase, dar uităm că ceea ce punem pe piele este la fel de important ca ceea ce ingerăm, compușii din cosmeticele folosite absorbindu-se la nivelul epidermei și, prin sistemul limfatic și sanguin, ajungând să influențeze întregul nostru organism. Iar când vorbim de sâni, unde țesuturile sunt atât de delicate, importanța ce trebuie acordată produselor de întreținere e cu atât mai mare.

Cosmeticele Boobie Love sunt mixuri de uleiuri vegetale și esențiale 100% naturale, de înaltă calitate, destinate masajului delicat al sânilor, pentru cunoașterea mult mai profundă a structurii acestora.

Calitățile terapeutice fizice și psiho-emoționale ale serului sunt potențate de automasaj (explicat în broșura ce însoțește produsul), învățând sau reînvățând femeile iubirea de sine și, astfel, oferindu-le un tratament holistic simplu și eficient menit să devină un ritual feminin.

Mai mult, această rutină de autoîngrijire permite creșterea gradului de conștientizare al eventualilor noduli, stimulează sistemul limfatic prin masaj, ajută la curățarea organismului de orice blocaj emoțional și fizic și conduce la relaxare, mirosul fiind cunoscut ca având efect rapid asupra stării psiho-emoționale.

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×