COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!

PRODUSE TERAPEUTICE PENTRU SÂNI IUBIȚI

 

Shop caritabil cu produse pentru îngrijirea sânilor, dragoste de sine și (re)trezirea feminității, creat de Asociația Moving On Breast Cancer

Întregul profit obținut din vânzarea produselor este utilizat pentru:

  • Susținerea femeilor diagnosticate cu cancer mamar cu venituri mici prin oferirea de peruci, proteze mamare și ședințe psihoterapeutice gratuite
  • Informarea și educarea femeilor de toate vârstele întru prevenția și depistarea cancerului mamar în faze cât mai timpurii, în cadrul unor workshop-uri hands-on și întruniri variate
  • Crearea de noi produse pentru masajul și autopalparea sânilor

FONDATOARE

Mihaela Ciotea

Cu ani în urmă, din viața mea a plecat o prietenă dragă, din cauza cancerului de sân, asemenea mamei ei. Motivată de povestea lor și mânată de dorința de a înțelege cum ne pot proteja pe mine și pe femeile dragi de fatalitatea bolii, mi-am petrecut ani lucrând cu și pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar, într-un spital oncologic, întâi ca și consilier psihologic și apoi în management, dezvoltând programe de screening accesibile. Am realizat, însă, în timp, că informarea trebuie începută cu mult înainte de spital.

Astfel că, în ultimii ani, sub Moving On Breast Cancer, asociație pe care am înființat-o în 2016, am susținut workshop-uri de informare, conștientizare și educare pentru sute de femei întru prevenția și depistarea precoce a bolii. Am făcut-o în companii, în ONG-uri, în grupuri de interes, la festivaluri… la un ceai sau la telefon.

Cu fiecare interacțiune, un gând și-a făcut loc în mintea mea: subiectul ”sâni” e încă tabu și, dincolo de informație, femeile din România au nevoie de suport și un spațiu ”confortabil” ca să treacă peste inhibiție și teamă, și să-și creeze un ritual zilnic de îngrijire a sânilor.

Pornind de la această realitate, sub îndrumarea specialiștilor cu care colaborăm (imagiști, nutriționiști, ginecologi etc.) și în cadrul laboratoarelor acreditate am creat serul pentru îngrijirea sânilor din uleiuri 100% naturale.

Pentru a oferi tot cadrul, mergem puțin mai departe și, împreună cu artizani locali și supraviețuitoare ale cancerului mamar, am creat kituri complete pentru îngrijirea sânilor, cu produse naturale realizate cu mult drag: portfarduri și prosoape din bumbac, vase de ceramică pentru plante, toate menite să amintească zilnic femeii să-și iubească și îngrijească sânii.

Boobie Love e despre dragoste, timp petrecut cu sine, relaxare și prevenție prin masaj și autopalpare regulate. Iar scopul nostru e să susținem femeile și să le oferim mijloacele necesare să facă din sănătatea sânilor o rutină zilnică și o prioritate. Cu dragoste, nu cu frică!

Toate femeile, indiferent de vârstă, trebuie să facă masajul și palparea sânilor parte din ritualul de frumusețe și îngrijire personal.

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×