COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!
RETUR
ȘI SCHIMB

Produsele Boobie Love pot fi returnate, conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, urmând ca returnarea banilor să se facă în decurs de 14 zile de la data în care produsele ajung înapoi la noi, în contul din care ai efectuat plata comenzii online.

Conform prevederilor OU 34/2014, produsele pot fi returnate doar dacă sunt în aceeași stare în care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Dacă te gândești să returnezi un produs, te rugăm să iei această decizie înainte de a-l deschide/ desigila/ utiliza. Dreptul de a face retur, prevăzut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, există pentru a permite cumpărătorului online să examineze produsul așa cum ar face-o într-un magazin fizic, fără a-l desface sau a-l testa.

Te rugăm să ai în vedere că:
– NU se acceptă returul pentru produsele ce prezintă urme de consum sau uzură, cu ambalajul desfăcut sau desigilat, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, ruperi, murdăriri, șocuri etc. În cazul în care primim la retur astfel de produse, produsele vor fi retrimise clientului cu plata transportului la destinatar și banii pe produse nu vor fi restituiți
– NU este permis returul în cazul produselor confecţionate după specificaţiile prezentate de client sau personalizate la cerere;
– Costurile de transport cu returnarea produselor sunt acoperite de către client.

Dacă dorești să returnezi un produs achiziționat de pe www.boobielove.com, te rugăm să urmezi următorii pași:

1. Informează-ne cu privire la intenția de a returna produsul achiziționat, prin email la , cu subiectul ”cerere de retur”, însoțit de: nume complet, adresa de email folosită când ai făcut comanda, numărul comenzii, numărul și data facturii și, eventual, motivul returului. În maxim 48 de ore te vom contacta prin e-mail sau telefonic pentru a confirma procedura de retur, în cazul în care cererea îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare pentru produsele achiziționate.

2. Pregătește coletul și contactează curierul pentru preluarea acestuia sau du-l la un sediu de curierat. Coletul va conține produsul pe care dorești să îl returnezi, ambalat corespunzător în ambalajul original, împreună cu documentele însoțitoare și eventualele produse promo sau cadou, în stare intactă. Pentru o procesare mai rapidă a returului tău, atașează în colet și email-ul cu cererea de retur completată. Va trebui să achiți contravaloarea expedierii și să trimiți coletul la următoarea adresă:
Asociația Moving On Breast Cance
Str. Timiș, Nr. 86 A
Jud. Timiș, Comuna Giroc
Număr contact: 0729 146 276

Conform OU 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, costurile de transport sunt suportate de către client. Coletele de retur expediate cu plata transportului la Boobie Love vor fi refuzate! Nu se acceptă retururi efectuate prin Poșta Română sau Prioripost!

3. Odată ajuns la noi coletul, vom face recepția cantitativă și calitativă a produselor returnate. Vom verifica atent dacă produsele returnate îndeplinesc condițiile de retur și îți vom restitui banii pentru produsele ce întrunesc aceste condiții. Dacă unul sau mai multe produse returnate nu îndeplinesc criteriile legale de retur, acesta/ acestea îți va/ vor fi reexpediat(e), costul transportului fiind în sarcina ta.

4. Dacă produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom vira banii în contul specificat de tine în formularul de retur. Banii vor fi vizibili în contul tău în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care produsul ajunge fizic la noi.

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×