COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!

RITUAL

Nu știm cât e educație și cât moștenire genetică ancestrală, dar femeia e ființa cea mai preocupată de liniștea, fericirea și bunăstarea celorlalți. De cele mai multe ori cu prețul propriei liniști, fericiri, bunăstări și chiar sănătăți. Și asta pentru că uităm că, pentru a rezolva tot ce e de rezolvat în jurul nostru, întâi trebuie să ne ocupăm de noi.

Boobie Love despre asta e: grijă și dragoste pentru sine. Nu vindem elixiruri magice sau vindecătoare. Creăm, doar, produse corecte în care am pus cele mai bune ingrediente, gânduri și intenții pentru ca TU să nu ai nicio scuză că nu ai timp sau motivație să stai CU TINE, în tine, creându-ți în timp un ritual de încărcare. Mai apoi te poți ocupa și de restul.

cântă…
râzi din tot sufletul…
dansează…
poartă discuții constructive cu femei în care ai încredere…
fă o baie în miezul zilei…
înconjoară-te de oameni de calitate…
spune NU când simți să spui NU…
citește…
umblă desculță pe iarbă…
mângâie-ți și sărută-ți pielea…
privește apusul de soare…
poartă-ți rochia preferată și fără o ocazie specială…
coace-ți cea mai bună prăjitură…
spune-ți povestea, nu știi niciodată pe cine inspiri…

La Boobie Love gândim că un ritual de autoîngrijire e un șir de scrisori de dragoste pe care ți le scrii ție. În tihnă, în locul tău preferat, la lumina caldă a lumânării, în parfumuri relaxante, cu pași mici și gesturi line. Începe să îți scrii și va deveni un obicei. TU ești cea mai mare RESPONSABILITATE și AVUȚIE a ta. Noi doar te ajutăm să-ți creezi mediul pentru TINE.

#iubiredesine

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×