COMENZILE PLASATE INTRE 23.02 - 01.03. 2024 VOR FI LIVRATE INCEPAND CU 04.03.2024!MULTUMESC!

TERMENI ȘI CONDIȚII

Actualizați în: 26.07.2021

Îți mulțumim pentru vizita ta pe www.boobielove.com („Site”-ul). Am pregătit acești Termeni de utilizare („Termeni”) pentru o bună înțelegere a drepturilor și obligațiilor pe care le ai în utilizarea acestui site.

INFORMAȚII LEGALE

Site-ul este deținut și operat de Asociația Moving On Breast Cancer, ONG cu sediul în Str. Timiș, Nr. 86 A, Jud. Timiș, Comuna Giroc, România, înregistrat cu codul fiscal 35376602 (denumit în continuare „Asociația”, „Noi”).

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Oferim acest site drept serviciu vizitatorilor, clienților și susținătorilor noștri. Te rugăm să consulți următorii Termeni care guvernează utilizarea Site-ului de către tine și să reții că prin utilizarea acestuia îți dai acordul de a urma și a fi obligat legal de acești Termeni. În cazul în care nu ești de acord cu acești Termeni, te rugăm să nu utilizezi Site-ul. Deoarece Asociația noastră poate revizui acești Termeni în orice moment, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a examina Termenii care guvernează utilizarea site-ului. Dacă ai întrebări cu privire la acești Termeni sau la oricare dintre politicile noastre, te rugăm să ne contactezi la

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate materialele de pe acest site și site-ul în sine aparțin Asociației Moving On Breast Cancer și sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală. Aceste materiale sunt deținute de noi și/ sau terți (furnizori de servicii cu care colaborăm), sau folosite cu permisiunea proprietarilor lor. Astfel de materiale includ, dar nu se limitează la, fotografii, imagini, ilustrații, texte, clipuri video, clipuri audio, grafică, logo-uri, mărci comerciale și alte materiale conținute pe acest site, precum și software-ul utilizat în proiectarea și dezvoltarea acestui site. Toate drepturile sunt rezervate, în toată lumea. Nimic din Termeni nu vă oferă dreptul sau licența de a folosi orice marcă comercială, drept de proiectare sau drept de autor deținut sau controlat de noi sau de oricare alt terț, cu excepția celor prevăzute în mod expres în Termeni.

DREPTURILE DE AUTOR

Drepturile de autor asupra documentelor furnizate pe acest site (inclusiv, fără limitare, identitatea, logo-ul, grafica, textele, fotografiile, desenele, pictogramele, imaginile și datele Boobie Love) sunt deținute de Asociația noastră. Ești autorizat să utilizezi acest material numai în scopuri personale, non-comerciale. Poți descărca, tipări și stoca copii ale acestui material pentru uz personal, necomercial. Nu poți taxa pe nimeni pentru utilizarea materialului și nu poți publica, copia sau distribui materialul altor persoane fără acordul prealabil al Asociației noastre. Nu poți modifica materialul în niciun fel, fără permisiunea scrisă prealabilă a proprietarului dreptului de autor. Pentru întrebări de presă, te rugăm să ne contactezi pe email la

CULORI

Facem tot posibilul să afișăm cât mai corect culorile produselor afișate pe Site. Cu toate acestea, deoarece culorile pe care le vezi depind de monitorul tău, nu îți putem garanta că afișarea de către monitorul tău a tuturor culorilor va fi exactă și fidelă realității.

ERORI TIPOGRAFICE

În cazul în care un produs Boobie Love este listat la un preț incorect din cauza unei erori tipografice sau a unei erori de sistem, Asociația Moving On Breast Cancer își rezervă dreptul de a refuza sau anula orice comandă plasată pentru produsul listat la prețul incorect, indiferent dacă comanda a fost sau nu confirmată și plata cu cardul a fost efectuată.

FOLOSIREA SITE-ULUI

Hărțuirea în orice mod sau formă pe Site, inclusiv prin e-mail și/ sau chat, și orice utilizare a unui limbaj obscen sau abuziv la adresa unui angajat/ voluntar/ reprezentant al Asociației, precum și a altor utilizatori sau vizitatori pe site sunt strict interzise. Nu ai voie să încarci, distribui sau publici prin intermediul site-ului niciun conținut defăimător, obscen, amenințător, invaziv al drepturilor de intimitate sau publicitate, abuziv, ilegal sau care poate constitui sau încuraja o infracțiune, sau încalcă drepturile oricărei părți sau lege. Nu poți încărca conținut comercial pe site sau utiliza site-ul pentru a solicita altora să se alăture sau să devină membri ai oricărui alt serviciu sau organizații comerciale online.

ÎNCĂLCAREA REGULAMENTULUI

Ne rezervăm dreptul de a îți suspenda accesul la site-ul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, dacă încalci Termenii.

FORȚA MAJORĂ

În caz de Forță Majoră, obligațiile www.boobielove.com vor fi suspendate. Contractul dintre tine și site-ul nostru poate fi, în astfel de cazuri, reziliat parțial sau integral de către tine sau de către noi. O forță majoră poate fi constituită de un război, război civil, revoluție, revoltă, măsuri guvernamentale, grevă, blocaj, pană de energie electrică, telefonie sau internet, dezastre naturale sau evenimente similare. În asemenea condiții, încercăm să rezolvăm toate problemele în timp util.

CADRUL LEGAL PENTRU TERMENI

Documentul actual este completat de OUG nr. 130/2000, Legea nr.296 / 2004, Legea nr.677 / 2001. Acești termeni de utilizare sunt întocmiți în conformitate cu legislația română, iar instanțele române vor avea jurisdicție exclusivă pentru orice litigiu în baza prezentului acord. Trebuie respectate toate legile și reglementările locale și internaționale aplicabile cu privire la utilizarea site-ului nostru web.

Se actualizează…
  • Nu ai niciun produs în coș.
×

Boobie Chat

×